Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Den följsamma vägen"

Ett snabbt grepp, tyget kvider av styrkan
Greppet fast, kontrollen perfekt
Minsta rörelse bedöms, utnyttjas och motverkas
Kroppen stabil, tyngdpunkten låg

Foten glider fram, höften vrids, balansen skiftas
Ett snabbt kast, mattan dunsar av kroppen
“Ippon!”
Svett och värme, glädje och kamratskap

Judo




Fri vers (Fri form) av Sven Borrie VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-14 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven Borrie
Sven Borrie VIP