Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbord

Nöff nöff sa grisen
ha det så kul
tror inte på ett liv efter Jul




Bunden vers (Haiku) av Kungskobran VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-14 12:02



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
- Livet är hårt, sa bonden
- Grymt, sa grisen
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP