Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mår som du gör?

Jag kan inte. Orkar inte.
Vem tar hand om mig?
Nu är jag vuxen, ska bli mamma.
Kommer jag? Jag mår så dåligt.
Sjukdom, om jag är svart eller vit.
Sällan lever jag i gråskala, som också några människor gör.
Hur kan jag jämföra mig med någon annan?
Vilket hån mot mig själv.
Jag mår inte bra.
Mår jag som jag bör?
Eller mår jag bara som jag gör?




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-14 12:27



Bookmark and Share


  danne //
Du kommer spraka som regnbågens alla färger plus lite extra förstås Mim!
grattis blir alldeles varm å glad för dig, trots allt jag känner inombords!

:) kramar
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim