Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målar

Använder alla färgerna på min palett
De ljusa och skira
För dagar när livet känns lätt

Ibland blir det dova och mörka kulörer
När en minut känns som en dag
och en timme som en hel natt

Älskar alla mina färger
De gör mig unik, får mig att känna
Ibland blir det tårar men oftare skratt




Fri vers (Fri form) av Linadrake
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-14 13:12



Bookmark and Share


  Domenico VIP
En ärlig målning....i palettens hela spektra såsom livet självt...
2019-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake