Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösten till en vän

Nä, jag klarar inte av att se dig såhär längre
Så nergången
Så nu följer du med mig
För inte en chans att jag lämnar dig såhär
Över min döda kropp
Så du måste bara bort ifrån denna misär
Så nu följer du snällt med mig, så att jag kan visa dig
ett och annat
Ja, så att du får något annat att tänka på
För det som har hänt har ju redan skett och det kan vi
inte göra så mycket åt
Så passa på nu och gråt en liten skvätt för sen ska du
och jag gå in i framtiden där tiden redan har
läkt alla sår
Så vänta du så ska du få se vad du får om du
skärper till dig
Eller vad du kommer att gå miste om , om du går tillbaka
till dina gamla spår
Valet är ditt
Men shit vad jag hoppas att du väljer rätt

Jag klarar inte av att se dig såhär längre
då det är något som jag bara måste göra någonting åt
För du är ju min vän
Så här får du min hand i emot ditt hjärta
Kan du inte känna av kärleken
Skit samma
Nu drar vi...

Ken Cassel
14/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 227 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-14 13:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint med medmänsklighet...
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel