Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se att du kan dansa

Så jag chansar och steppar upp och börjar att dansa
tillsammans med dig
För med förföriska rytmer försöker jag hänga med
i din takt då du dansar så förföriskt just nu
att du har mig helt i din fullständiga makt

Jag kan se att musiken har tagit dig långt långt in
i akustiken
Så nu följer jag bara snällt med så gott det går
med mina steg
För du är ju helt underbar så jag kan ju inte bara låta
de här takterna få glömmas bort helt
i statistiken
Inte just nu i alla fall
Inte nu när det är du och jag som tillsammans
svänger loss och har det hur kul som helst...

Jag kan se att du kan dansa!

Ken Cassel
14/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 197 gånger
Publicerad 2018-12-14 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel