Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har försökt att glömma bort dig

Men hela tiden står du här mitt framför mig
som en vacker illusion
En underbar varelse till uppenbarelse
En ängel till villfarelse
En av de vackraste och fagraste kvinnorna på min jord
Och för varje gång som vi två träffas på tappar jag ju
alltid hakan och får inte fram ett endaste ord
bara för att jag tycker att du är så läcker
och himla god
Läcker så att det räcker
Och det säger väl allt om vad jag tycker om dig...

Jag har försökt att glömma bort dig!

Ken Cassel
14/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 166 gånger
Publicerad 2018-12-14 13:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel