Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I mina fönster finns inte julbelysning i solidaritet med landsbygden.


I mina fönster finns ej julbelysning.

 

I föregår fick jag läsa om:

 ”Västra Alliansen ”den nya förordningen av fyra städer Arad, Cluj, Timisoara, och Oradea alla under EU direkt sammanslutning och mindre talas om Rumänien stat som sådan. Det är en seriös icke egoistisk pack av politiker som styr med respekt lokal och honorerar rambusering av kontakterna med EU foner. Där lyser gatubelysning, finns ingen tiggare sända till att förnedra landet i övrigt, jag var stolt en gång i tiden hade Bulletin of Arad, men ändå jag är en äventyrlig svenska…

Arad urgammal stad som var under Austro-Ungaria och mer eller mindre har hållit fasonen endast så stolt och målmedveten vill förbli;

Nu när läser om svenska landsbygden minna tankar interferens, hur kommer det sig att i så många år demonteras landsbygden, under diverse partiregering och ingen som reagerar i fyra kardinalpunkter, om vilket är vit zon, grön, grå eller svart!

https://www.land.se/landkoll/trafikverket-slacker-gatubelysning-langs-riksvag-90/

”Trafikverket släcker gatubelysning längs riksväg 90

Trafikverket släcker ned belysningen i glest befolkade områden i landet. En av dem som undrar om Trafikverket ”får släcka ned vägar hur som helst?” är kommunalrådet, Åsa Sjödén, i Sollefteå”




Prosa (Novell) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-14 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP