Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fräck tomte - Haiku

 

 

tomtemor fin är

tomtedress a' la' raffset

och tomten myser




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-14 14:16



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha
en syn för gudar kanske :)
2018-12-14

  Bodingen VIP
Ha ha är det därför "Tomten är far till alla barnen" he
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP