Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spökena och andarna i skuggornas dal

Solens ljus når inte fram till skuggornas dal
Så det är därför som spökena och andarna bor där
i ett stort antal
De som en gång hade ett liv
De som en gång i tiden har levt och dött normalt
och alla de som har dött en allt för tidig död
av någon orsak
Mördade kanske eller kanske av någon sjukdom
Men här i skuggornas dal behöver ingen av dem längre
frukta någon annan eftersom de inte längre har
något hjärta eller någon glöd kvar
Då de nu bara är skepnader av sina forna jag och lever
endast på de efterlevandes sorg och tårar
Men de själar som nu inte får någon sorg eller tårar
av sina närmaste släktingar och vänner
brukar faktiskt emellanåt bege sig iväg ifrån skuggornas dal
för ett och annat litet hembesök då de spökar för dem
för fulla muggar och garanterat ger dem alla
iskalla kårar

Solens ljus når inte fram till skuggornas dal
där spökena och andarna bor
i ett stort antal ...

Ken Cassel
14/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-14 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel