Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det började som en lek

Lite skoj och lite bråk innan det blev till kärlek
Kärlek till en bästa vän
Så kom igen nu vännen min
Låt oss ge oss hän
För om vi gör det så kan jag lova dig att vi två hamnar
långt in i drömmarnas land där det är du och jag
som håller varann varmt i hand medan solen går ner
vid Österlen
Och om vi två sen råkar känna oss generade gentemot
varandra så kan vi alltid titta på varann och skratta
lite åt det hela och se hur vi båda två skiftar färg
precis som kameleonten...

Det började som en lek!

Ken Cassel
14/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-14 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel