Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om att bajsa

 

Jag har börjat att bajsa dagligen. En av livets stora höjdpunkter är att sätta sig på toaletten och börja stånka för att få ut en rejäl bajskorv.
Man ska inte gå runt och bära på en massa skit. Ut med det bara!




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-14 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP