Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal kärlek rostar aldrig

Vem är det som inte ser bra ut idag då
Jo, om inte du
Har du tränat eller
Eller är det bara mina ögon som spelar mig ett litet spratt
ler jag glatt medan jag ger henne en stor kram
då jag säger helt spontant
Hur är läget, min vän, för det var ju ett tag sen sist
Så hur är det fatt

Jo, tack
Det är bara bra, svarar hon
Och vad glad jag blir att få träffa på dig igen
för det var ju som sagt var inte igår
Jasså, du tycker att det ser ut som om jag har tränat
och gått ner i vikt säger hon samtidigt som hon
står där och masserar sina fasta lår

Och där står jag alldeles bredvid henne som paralyserad
då jag inte får fram någonting annat än en liten tår då
jag tänker på gamla minnen som när vi två var unga
båda två och var tillsammans
På den tiden då vi gjorde våra egna spår
Som när vi två var ute och tältade i skogen
och då hon började att frysa gav jag henne min jacka
med ännu en kopp varmt te
För det var ju på den tiden då det var jag som masserade
hennes lår
Så jag tänker
Det är tydligen sant som de alla säger att
gammal kärlek rostar aldrig..

Ken Cassel
14/12-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-14 19:04



Bookmark and Share


  SatansSon
själv har jag marie på hjärnan, fastän jag fått höra att hon förföljde mig.
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel