Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VINTERN EFTER DIG

Mig besöker du bara i drömmarna

med glömda sånger

och överlämnar nonchalant

några mörka syrener att vissna i min hand.

 

När jag vaknar har du alltid hunnit gå

utan att stänga dörrarna mot vintern efter dig.

Jag finns inte längre i din sommar.

Du är inte sommar mer för mig.




Fri vers (Fri form) av Ulf Carlsson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-14 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP