Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hört på mötet...

Skall jag backa
enda gången jag gör det
är när jag tar: Sats!






Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-14 21:57



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så bra och tänkvärt!
2018-12-15

    Maria Malm
Tänkvärt och kul!
2018-12-15

  lodjuret/seglare VIP
Intressant, undrar om kompositören hörde det på körgårn.
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt