Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tweet


Jag fick en kram av en hund.

Jag tänker på hunden, hon som gav mig en kram en gång.
Jag har inte berättat det för ägarna, jag vill inte höra dem säga "det var ingen kram".
Det var en kram, jag vet det.
Den kramen glömmer jag aldrig, jag behövde en kram då.
Nu är den fina hunden död.




Prosa (Kortnovell) av Cikoria Blå VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-15 05:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är säker på att det var en kram. Hundkramar är äkta.
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP