Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Märkligt


Är det inte märkligt
hur alla säger jag älskar dig
är det inte konstigt
hur ett ord kan berätta
mer än vad ett ord kan säga

Är det inte märkligt
för jag tänker alltid på dig
är det inte en skam
hur en tanke kan fånga en vind
och pusta ut en på en annan strand

Jag vet hur illa det kan gå
men jag har inget emot det
för jag vet att du snart
kommer förlåta mig

Är det inte märkligt
hur en man som levt för ingenting
kan förändras
är det inte konstigt
för om han förblir likadan så dör han
en miljon gånger till

På botten av havet när det regnar
har jag tålamod att vänta
tills min gyttja sjunkit ner?


Jag vet inte hur långt det här kan gå
men jag kan inte oroa mig för det
det finns ingen mening att säga
att du har flackat omkring
även främlingar vet
hur främmande det kan bli






Fri vers (Fri form) av Hyonu
Läst 115 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-15 09:17



Bookmark and Share


  Torkade rosor
Det är nu jag blir lite speechless för den här träffade mig nog så hårt och rakt på som det är möjligt!
2018-12-20

  AiA Maria den fria
...”för om han förblir likadan så dör han en miljon gånger till”
...orden säger oändligt mer än ord kan...

Mitt hjärta säger -tack!
2018-12-18

    ej medlem längre
Tankeväckande med fina formuleringar.
2018-12-16

  Nanna X
Ja vad fin den blev! En lite solkigt komplex men ändå glasklar bild av kärlek.
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Hyonu
Hyonu