Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Offergåva

 

Chefen bestämmer 

Arbetsplatsen är din sekt 

Offra din hälsa! 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-12-15 09:52



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Arbeit macht frei !
2018-12-18

  AiA Maria den fria
Orden ... ledande gåvor...av vikt
Tack!
2018-12-17

    ej medlem längre
Ja, hur kunde vi tillåta det hela att spåra ur så?

2018-12-15

    Lars J
Jag är ensamföretagare så mina lönesamtal är med både en spegel och ett eko ;-)
2018-12-15

  Per Rydberg
Anar jag en viss ironi här?! Bra.
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP