Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De har hjälpt till De har tillåtit De har banat väg

Det verkar som lektiden närmar sig sitt slut
i den lilla lekstugan fylld av små självgoda
arroganta mobbare som visat vad de går för
ingen ordnig och reda bara en massa oreda
landet gaspar efter frisk luft människor far illa
desperata rop på hjälp hörs eka ut från norr
till söder från öst till väst och allför många
känner hur marken rämnar under deras fötter
tryggheten är borta och de känner hur livet
försvåras förvärras försämras för varje dag
rädslan över alla skjutningar som pågår
rädslan för att bli oprovocerad påhoppad
rädslan för alla ständiga våldtäkter sexattacker
rädslan för inbrott rån som hela tiden sker..
inte undra på att folk mår dåligt får ångest oro
är bekymrade över denna fasansfulla utveckling
snart finns inget som fungerar som det ska..
men våra förnekande politiker rent ut sagt
skiter i detta och fortsätter sin skrämmande agenda
de har övergett den sjunkande båten Svedala
och alla som kämpar för att hålla det flytande
de har hjälpt till de har tillåtit de har banat väg
för ondskans massiva förgörelse, helt uppenbart!
men äntligen verkar det som deras lilla lek är slut
det fungerade inte att stänga ute demokratin
det fungerade inte att stänga ute yttrandefriheten
det doftar nyval bakom hörnet och man hoppas
att det ska leda till något bättre något ljusare
för som det ser ut nu, går allt åt fanders!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP