Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtalet


Nu på morgonen kom samtalet jag visste skulle komma.

Min Morbror ringde från Finland.

Och meddelade att min Mamma ligger på sjukhus.


Hon halkade i söndags och skall opereras.

Hela vänsterhalvan är borta, ingen känsel.


Och komplikationer finns hos den gamla tanten.


Jag vet.


Och de hade kört i henne massa smärtstillande.

Lite väck var hon och ville dö.


Är det nu jag måste flyga över.


Och återigen bära en kista i Nokia?


Jag börjar bli lite trött.

På att bära kistor i Nokia.


Och känna liklukten igen.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP