Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildkonst Hoodie!

Du är inte vad du äter.
Du är vad du dricker.
Jaså?
Inte tid att besvara frågor.
Rusar på.
Sitter ner och tar det lugnt.
Vardagslunket, dess chargong.

Men om du är vad du dricker.
Vad vill du ha bevisat av detta?
Vad vill du ha skapat?

Drick din kaffedryck, och se hur en huva av kaffe skapas som en hoodie, som tillägg till din vanliga tröja!
(För detta krävs vissa effekter /datoreffekter)




Bunden vers av Mim
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim