Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min psykolog gav mig denna.


Fel Flock


Tommy!


Du tillhör inte deras flock.


Därför är de rädda för dig.


För ensamvargen.


Som sprungit över så många.


Snöklädda slätter.


Barfota.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2018-12-15 11:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP