Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stegen är trötta och tunga

Som en estet med himmelsblå vingar så flyger jag över verkligheten som om jag vore en frihetsslända vilken guidades genom drömmarnas luftslott

Där finns en levande stig

På min karta har den inte har markerats ut

Jag flyger högt där förbi

När vingarnas kraft är till ända vågar jag försiktigt på fotografiet vända

Ett ansikte av drömmars akvareller

Mina skärsår i händer omgärdar det försiktigt

Men så stilla det vänder

Ovan jordiska dimhöljda stränder jag åter vänder

Det sliter i min själ

Men så snart jag flyger tänker jag inte mer på ditt farväl




Fri vers av Ollle
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-15 11:57



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Så finn och vemodig dikt med inslag av innerlig kärlek mellan raderna.

Denna gillade jag!

Önskar dig en fin dag.
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ollle
Ollle