Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enmansprotest

jag anmäler alla annonser som olämpliga
någonstans där ute
finns det en dator som ”river spelbyxorna”




Fri vers av Språk, hjärna!
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-15 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Språk, hjärna!
Språk, hjärna!