Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räv - Haiku

 

 

granskog susar tyst

räven smyger sakta fram

jägare bakom

 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-15 12:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas den klarar sig...fin haiku...
2018-12-15

  Per Drysén
Spännande
2018-12-15

  Bodingen VIP
Aha, räven heter John, trodde den hette Mickel he
2018-12-15

  Cikoria Blå VIP
Oj, ser bilden...
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP