Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det blev


Ett knapptryck ifrån ett nytt liv
Du tvekar,och räds, du vill in
Innanför
Du trycker utan en tanke
Du vill,du hoppar naken
Du landar i blommande asfalt
Du är där utan en aning


Liza Björkdotter(s)




Fri vers av Liza Björkdotter
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-15 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liza Björkdotter
Liza Björkdotter