Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oväntat

 

 

en snubbe på Facebook kolla'

gissa vad som på skärmen ploppa upp

snubben fick nästan krupp

en brutta som brösten bolla'

 

det började spritta i kroppen

snubbens ögon blev stora som tefat

"tänk, detta jag inte vetat"

"det här är ju toppen"

 

hon var en riktig pangbrud

med kurvor som serpentinväg

kan detta vara sant säg

hon naken var utan skrud

 

men när de skulle konversera

det plötsligt blev tvärnit

det blev ingen invit

hon ville konvertera

 

ej heller han hennes språk förstod 

så var den kvällen förstörd

han blev inte bönhörd

han fick gå från dukat bord

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-15 14:23



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
"Money makes the world go round"
but that guy could not get what he found
2018-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, på nätet kan det mesta dyka upp...
2018-12-15

  Fulbergarn
Ofta vill de ha pengar!
2018-12-15

  Fulbergarn
Ofta vill de ha pengar!
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP