Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett större

 

 

när jag tror mig gå

genom snöfall av ord

med kisande blick

anande

en annan

 

språkmålad

porlar musiken

övervinner mörkret

och rinner

ända hit

intill min hud

som nu

som du

som så

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-15 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg