Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu har jag bestämt mig

Nu
har jag bestämt mig
jag skall besegra tiden och det som den gör med min kropp

den dag i december om tre år
den dag då jag fyller åttio
skall båten ännu vara kvar i sjön
och jag skall påpälsad vintersegla till den yttersta hamnen
ankra upp
och dricka starkt kryddat brännvin från egen panna

så skall jag yla upp mot rymden
och blinka mot stjärnorna

dixit




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-15 15:39



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Kraft och styrka i orden Applåd!
2018-12-19

    Sefarge VIP
Skönt ha mål
Att stäva mot!
;)
2018-12-17

  HelenaW
Kör hårt!
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP