Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄNNU EN DAG

Ännu en dag utav glädje och vånda.
Ännu en dag utav tvivel och tro.
Ännu en dag av förtvivlans måndag.
Ännu en dag uppå hoppets bro.
Ännu en dag utan tisdag och torsdag.
Ännu en dag utan särskild fason.
Ännu en dag utan farsdag och morsdag.
Ännu en dag utan rim och reson.
Ännu en dag med en söndags skimmer.
Ännu en dag som en onsdag i sol.
Ännu en dag med mitt hjärtas flimmer.
Ännu en fredag då hanen gol!
Ännu en dag utan mål eller mening.
Ännu en dag under Herrens hägn.
Ännu en dag som en dödens försening.
Ännu en dag under sol och regn.




Bunden vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP