Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frökens gullegris

 

Gittan, 

söt som socker

röda kinder

och putande mun

lägger huvudet 

på sne

ögon så blå

ingen kan motstå

frökens lilla gullegris

får som hon vill

nästan alltid

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 416 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-12-15 16:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig och full av liv! :)
2018-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Charmig tjej som vet hur hon skall göra
för att försöka övriga familjen förföra!
2018-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det finns vissa saker som är svåra att motstå...:-)
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP