Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I djungeln

Söker fotfäste i tidens
ytlighets- djungel
Söker tyngd i
gravitationens virvel
av förgänglighet
Fokuserar, för att
inte förlora fästet
i en djungel av ytlighet
Söker mark- känning
och autenticitet




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-15 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP