Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltvatten, och du har slutat tala

du finns kvar
men inte för mig
och jag undrar hur du blivit
om du inte bränts för ung

undrar om din rygg sträckts längre
om blicken haft ett annat blänk

du är en omvänd dorian grey
och jag vet
du tror att du har dina murar
men du är ett öppet sår

släpper in infektion och virus
släpper in ord och hårda minnen

du finns kvar
men inte för mig
inte för oss som kände dig då
innan du delade röda havet

och gick din väg




Fri vers av Talema
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema