Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OM MITT HAT KUNDE SMÄLTA ALL SNÖ

Om mitt hat kunde smälta all snö

skulle Bore tvingas att dö

Om mitt hat kunde bränna en bock

skulle den brinna six o'clock

Om min makt vore så enorm

skulle Lugna Gatan få en VERKLIG storm!

 

LARZ GUSTAFSSON 15/12 2018

 

DÖD åt julfirandet!

Krossa julen!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-12-15 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP