Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MELODI: "BAD REPUTATION", JOAN JETT


GNÄLLMOSTRARNA

"det är så mycket hat"

sa de politiskt korrekta

"han är så rabiat"

sa de prydliga, perfekta

"vi står inte ut med hans ständiga tjat

och nu tjatar han om mat!"

"det är så mycket hat"

sa de politiskt korrekta

 

"men hur kan han stoppas 

och vad ska vi göra?"

"har någon en lösning

är vi idel öra!"

"han utgör ett hot

finns det ingen bot?"

"vi delar ju trots allt samma klot!"

"ja, hur kan han stoppas

och vad kan vi göra??"

 

 

"till skillnad från oss är han

fruktansvärt ärlig

och det är just det som gör

karln så besvärlig!"

"han åberopar sin tryckfrihet

ja, han är en förunderlig poet!"

"utan honom så vore vår värld faktiskt härlig!"

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/12 2018

 

Well, BRING IT ON, you knuckle heads!!!!

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2018-12-15 18:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Så sant som det är sagt, PKismen var det som gällde i Sovjet och Nazi Tyskland , avsteg bestraffades ett nackskott.
I sverige numera med näringsförbud och pressdrev.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP