Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad

En spricka i det förgångna
Mönster som är ingångna
Lyckan i ett oskrivet blad
Röda rosor och choklad

Som ett nyfött barn
Tankar mals i en kvarn
Springer på små lätta ben
Från bröstet faller en sten

Rumpan som är bar
Tankar som bort far
Bort från alla krav
Som samhällets slav

Lyssnar efter rösten
Demoner om hösten
Jagad inne i min skalle
Vill ha en trygg mjuk nalle

Tårar i ett skyfall
Bara att stå pall
Det är mörkt och kallt än
Men reser mig snart igen












Fri vers av Lidde
Läst 161 gånger
Publicerad 2018-12-15 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde