Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besvärande påhäng

Vissa saker måste man kunna släppa

Man ska inte bara gå och älta allt som gått snett 

på något sätt

Då går man bara med alltför tung ryggsäck

genom livet




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-15 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP