Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är intetid



Det är

inteviljan
i intelandet

Det är oförmågan
i inlevelsedöden



Det är inte förstå sig på dagarna

i inteöverenstiden



Det är du
det är jag

Det är intevi


Det är vintertid



















Fri vers av bittemi VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-27 06:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är något kyligt över ordet inte...och en vintertid kan även komma mitt i sommaren...en text att fundera kring...
2019-01-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Läser en sorg i intevi. Smart hur du vänder på bokstäverna.
2018-12-27

  Respons VIP
Gillar särskilt de fyra sista raderna där smärtan blir synlig.
2018-12-27

    ej medlem längre
schysst rimklipp
2018-12-27

    ej medlem längre
hjälsam propeller på djurtaket
mina gormande tröstande har rotat
mitt lagtärda rollspels strategis varianter här på poeter, ni har så olika smaker av saker.. ähh…
hur man såger på svenskan.. ;)
efter ett tag blir det såhär att
mitt svenska bett är ett internationellt
kanonmatspulver för kanoner
inne i kärnan, den varma inre kärnan där kalla grabbar hoppar ned i diket kanonsnabbt när bengen kom bort och skulle ta någon laglig rättfärdig som gjort en fel sak liksom, inte mitt fe


vad slår ditt hjärta för
vara en schysst och rol




2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP