Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill du bli när du blir stor?

vad är det vanligaste svaret idag
när man frågar barn och unga
vad de vill bli när de blir stora?

vi vet väl alla vad svaret är?
de allra flesta säger ”berömd, kändis,
filmstjärna, modell, pop-artist”

är det inte tragiskt?
hur realistiskt är det att DET ska förverkligas?
jag läste nånstans att sannolikheten är mindre
än risken att man ska bli kidnappad




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-22 10:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
I U-länder så vill alla barn som intervjuas , särskilt flickor, bli läkare
2018-12-22

  Den skrivande tysta
Poet då? Hur lätt är DET?
2018-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP