Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina julänglar

En julhälsning jag nu vill skänka mina vänner
Jag hoppas julens alla ljus och nattens alla stjärnor
Lyser på er dag som natt nu i julens stund
Ni är alla värde den värme ni ger till mig

Så med dessa rader jag nu önskar god jul
Och ett gott nytt år fyllt av glädje och kärlek
Ja allt det som gör livet värt att levas 
Jag nu önskar er mina kära vänner med
Mina varmaste kramar och ett soligt leende




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-15 21:25



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Desamma GOD JUL :)
2018-12-18

  Angel of love
Tack detsamma, god jul <3
2018-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Tack, fina du, önskar dig detsamma!
2018-12-16

  ULJO
Tack detsamma. En önskan om en varm och fridfull jul
2018-12-16

  ULJO
Tack detsamma. E
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP