Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår finaste tid

Tänk om tiden vi haft
var det finaste vi kunde få
men nej
den finaste tiden
väntar än



hoppas jag




Fri vers av anonymiteten
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-15 21:31



Bookmark and Share


  danne //
Jag vill med bestämdhet säga att visst är det så, det som väntar oss framåt !

2019-05-29
  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten