Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomma timmar

Tomma timmar
evig väntan
på ett svar
förhoppningar och förväntningar
som bleknar
slocknar
och suddas ut




Fri vers av anonymiteten
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-15 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anonymiteten