Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

julrosor i långa rader

jag fryser om kinden
leder min cykel över torget
undviker ishinnorna
på stenläggningen

det mörknar snabbt
och vinden tar tag
men nu märker jag
torgståndens rosor

de står där oförvägna
inopportuna
strålar vita
i rad efter rad

- rad efter rad!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-15 22:18



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint, säger som de andra, du har en fantastisk förmåga att se det vackra i tillvaron.
2018-12-21

  Lars Hedlin
Jätte fin!
2018-12-18

    Lena Söderkvist VIP
En härlig observation, får fin stuns med en välgenomtänkt upprepning och ett utropstecken.
2018-12-17

  Anya VIP
Åhh vad fint. Upptäcka det vackra. Du har en förmåga att se det vackra.
2018-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skaldat om vackra vita blommor som lyser i decembermörkret!
2018-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Å, dessa sköna blommor, värd all beundran. Fint diktat!
2018-12-16

  Kungskobran VIP
Fint skrivet, hoppas julrosorna klarar sig dom är så köldkänsliga
2018-12-16

  ULJO
Så vackert
2018-12-16

    ej medlem längre
Fint skrivet om de tåliga skönheterna.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP