Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gillningar

hur viktigt är det inte
att få så många gillningar som möjligt
när man postar nånting på sociala medier?

men hur många man än får
så finns det alltid nån som får fler
det är alltid nån jävel som får fler

och det som får många gillningar
tenderar ju oftast att vara
saker som är ganska ”lame” –

gulliga kattvideon i all ära,
men postar man nånting med substans
så är det som om ingen såg

vi behöver tydligen desperat
bekräftelse och uppmärksamhet
mer än nånting annat idag

och i denna jakt på gillningar
kan man ju inte låta bli att undra –
hur skulle det vara om man gillade sig själv?
där har de flesta av oss en utmaning...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-16 10:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Likes och gilla
det är lika illa
mamma se på mej sa den lilla
Sådan männinskan är
vill helst inte vara till besvär.
Om du avviker min vän
så har jag på känn
att paria du kan bli
i PK sektens fobi


2018-12-16

  Fulbergarn
Jag tror att folk läser saker med substans i, men de törs inte gilla för att andra inte gör det. Det är säkrare med rakabajsare, kattungar för gud bevare den som särskiljer sig från flocken
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP