Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberNovell


~ I VÄNTAN ~

Alltid i väntan på bättre tider
Jag oftast bara nuet genomlider
Men tack julen för ljuset du sprider
Allting känns lättare vid högtider

-R




Bunden vers av -R
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R