Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruken



Avståndet minskar när ytan blir större



Orättvisans glasmästare blåser
Nya lager till Bubblan
Inkonsekvensen har egna kastvindar



I den andra ugnen finns luft
Inget syns mellan blinkningarna
I dess stora djup

En låga flimrar




Fri vers av DavidM VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2018-12-15 23:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En tilltalande existentiell ton i en fantastiskt välskriven text! Gillar hur dina titlar alltid tillför något nytt till dina texter.
2019-01-07

  AiA Maria den fria

I strålkastarljuset:-”Inkonsekvensen har egna kastvindar”...ord väger tungt.
Tack för ditt ljus!

2018-12-20

  Stanley Rydell
Så otroligt bra att jag avstår från att försöka förstå, lämnar orörd så den får fortsätta verka. För övrigt ingen tvekan om kontexten.
2018-12-18

  Lars Hedlin
Bra och full av öden och liv!
2018-12-18

  Lottie Ålhed VIP
Mycket innehåll med luft lager och ytan som blir större när avståndet minskar Spännande välskrivet!
2018-12-17

    Peter Söderqvist
Orättvisans glasblåsare är ett fantastiskt uttryck.
En bra och välskriven text som får mig att tänka på ambivalensen i arbetetet pch dess frukter på många olika nivåer.
2018-12-16

  Mow Dean VIP
Väldigt intressant att läsa andra kommentarer här på dina spännande och lite mystiska rader. Bra och kreativt skrivet!
2018-12-16

  KattenKin VIP
En gåta av glas, en bubbla i kras.
Jag gissar på ekonomin.
Gillar formuleringarna,
passar perfekt med titeln!
(fast det är abstrakt glaskonst,
så jag förstår inte, men känner)
2018-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Det är många lager på bubblan som hindrar fri sikt
må den flimrande lågan blossa upp och leda till insikt!
2018-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
En spännande dikt att tolka. Flera bottnar kan skådas.Dagsläget i politiken
kan vara en.
2018-12-16

  Kungskobran VIP
I Glaskupan befinner sig politikerna
det verkliga livet finns utanför
aldrig mötas de två

Fyndigt formulerat av dig
2018-12-16

  ULJO
Tänkte på detsamma, världens största sandlåda.
2018-12-16

    ej medlem längre
Intressanta formuleringar, som hos mig ledde tankarna till det tillkrånglade, politiska läget i landet.
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

DavidM
DavidM VIP