Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dig som jag älskar

Vill jag aldrig såra
Men när du säger
Att du är ledsen
Tack vare mig
Då gråter jag blod




Dagbok av theagrude
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-15 23:30



Bookmark and Share

  theagrude