Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikten...

Mjölmalningskursen, en strikt en
pågår, den bästa i distrikten...
Elev åker ut
var han då en dumsnut?
Nej, han skymde för alla SIKTEN!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-16 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt