Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest


Inifrån och ut



Utifrån och in
det värsta av alla flin

Inifrån och ut
skriket får aldrig ett slut

Ut vi gick
för att tala

In jag föll
ner i dvala

Och jag slutade aldrig falla
alla nätter nu är så kalla

Och av alla personer som finns
önskade jag att dig jag minns

Utifrån och in
Inifrån och ut.

Om ändå allt fick ett slut.




Fri vers (Fri form) av PinkFlamingoWhite
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-16 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PinkFlamingoWhite
PinkFlamingoWhite