Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilket bra förslag...

Du lägg av ditt dataintrång!
I mitt kök i stället kom i gång!
Och hjälp mig nu där
din kunskap behövs här!
Där kan du HACKA lök dagen lång...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2018-12-16 01:30



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vitsig ordlek, manar till dans. Elektric boogie!
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt